Фасадни системи

1861

Лепак за стиропор, армирање и глетување

Шифра:227041

Малтер за лепење плочи од стиропор, за армирање и глетување Фабрички подготвен смеса за лепење,...

603

Лепак за стиропор, армирање и глетување

Шифра:254146

Mалтер за лепење, армирање и глетување плочи од стиропор Фабрички подготвен смеса за лепење на...

645

Мрежа за фасада

Шифра:011128

Фасадната мрежа за изолациски фасадни системи имаат се' поширока примена во градежништвото...

642-1

Окапна лајсна за тераси

Шифра:102002

Лајсната за тераси е изработена од перфориран ПВЦ профил врз кој од обете страни по должината е...

640

Аголна лајсна со мрежа

Шифра:011131

ПВЦ аголна лајсна со мрежа - се користи за механичка заштита на агли од ѕидови, при што покажува...

606

Лепак за стиропор

Шифра:161614

Малтер за лепење плочи од стиропор Опис: Фабрички подготвен смеса за лепење на плочи од...

584

Акрилен завршен малтер за фасада

Шифра:068730

  Шифра Тип Пакување 068730 Knauf ADDI 2.0 канта 25 kg. 064804 Knauf ADDI 1.5 канта 25...

581

Подлога за завршен малтер за фасада

Шифра:068668

  Шифра Тип Пакување 068668 Knauf Putzgrund канта 20...

BK-Briv-Univerzal

Минерален малтер за сите видови ѕидови

Шифра:3000067

Племенит минерален тенкослоен малтер на вар-цементна основа, од типот EdelPutz. Наменет е за сите фино...

BK-Briv-Special

Минерален малтер за надворешни ѕидови

Шифра:2000056

Племенит минерален тенкослоен малтер на вар-цементна основа, од типот EdelPutz. Наменет е за сите фино...