Спуштени плафони - armstrong

660

Профил за спуштен плафон

Шифра:011016

  Шифра Тип Должина 011016 Т профил 1,2m 011017 Т профил 0,6m 011018 L профил 3...

657

Носач за спуштен плафон

Шифра:011015

  Шифра Тип Должина 011015 Т...

655

Feria Плоча за спуштен плафон

Шифра:011009

Минералните плочи за ламелиран спуштен плафон од тип Feria се одликуваат со фино гранулирана...

653

Sahara Плоча за спуштен плафон

Шифра:011010

Минералните плочи за ламелиран спуштен плафон од тип Sahara се одликуваат со фино гранулирана...

651

Savana Плоча за спуштен плафон

Шифра:011013

Минералните плочи за ламелиран спуштен плафон од тип Sahara се одликуваат со фино гранулирана...