Подови

Подлога за ламинат

Подлога за дрвени подови Profi-floor

Шифра:00215д

Подната изолација Profi-floor е наменета за подлога на дрвени подови, најмногу за ламинати и паркети...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Средство за подови

Шифра:074972

Средство за чистење и нега на сите видови впивливи подови од природен или вештачки камен,...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Средство за подови на балкони

Шифра:069259

Специјален концентрат наменет за чистење на сите видови на подови на балкони и тераси, како и на...

Средство за мермер и гранит

Шифра:170856

 Средство за основно чистење на мермер и гранит. Се користи за сите подлоги од природен и од...

Средство за камени површини

Шифра:081837

Средство наменето за отстранување на остатоци од бетон и малтер, растенија, 'рѓа, наслаги од бигор...

BK-Parket-Fix

Лепак за паркет

Шифра:1000015

Синтетички лепак на база на полимерна емулзија, наменет за лепење на класичен и ламелен паркет...