Подови

Ламинат 1002 Костен Беж 10mm

Шифра:000054свк

Ламинатните подови од реномираниот производител SWISS KRONO ламинатните подови нудат елегантен и...

Ламинат 1013 Даб Сребрен 10mm

Шифра:001013свк

Ламинатните подови од реномираниот производител SWISS KRONO ламинатните подови нудат елегантен и...

Ламинат 451 Даб Амалфи 12mm

Шифра:000ац5свк

Ламинатните подови од реномираниот производител SWISS KRONO ламинатните подови нудат елегантен и...

Ламинат 1205 Темен Даб 12mm

Шифра:100012свк

Ламинатните подови од реномираниот производител SWISS KRONO ламинатните подови нудат елегантен и...

Ламинат 1202 Тиковина Беж 12mm

Шифра:100027свк

Ламинатните подови од реномираниот производител SWISS KRONO ламинатните подови нудат елегантен и...

Ламинат 1201 Даб Природен 12mm

Шифра:100043свк

Ламинатните подови од реномираниот производител SWISS KRONO ламинатните подови нудат елегантен и...

Ламинат 1204 Сив Даб 12mm

Шифра:100045свк

Ламинатните подови од реномираниот производител SWISS KRONO ламинатните подови нудат елегантен и...

Ламинат 1203 Стар Даб 12mm

Шифра:100117свк

Ламинатните подови од реномираниот производител SWISS KRONO ламинатните подови нудат елегантен и...

Ламинат 1206 Стар Сив Даб 12mm

Шифра:100046свк

Ламинатните подови од реномираниот производител SWISS KRONO ламинатните подови нудат елегантен и...

Самонивелирачки израмнувач на подови

Шифра:005696

Knauf Nivellierspachtel 415 е фина глет и нивелирачка маса за...

Самонивелирачки течен естрих

Шифра:005182

Knauf FE 50 Largo е фабрички произведен прашкаст материјал на база на калциум сулфат кој се подготвува со...

Подлога за дрвени подови Profi-floor

Шифра:00215д

Подната изолација Profi-floor е наменета за подлога на дрвени подови, најмногу за ламинати и паркети...

Лепак за паркет

Шифра:1000015

Синтетички лепак на база на полимерна емулзија, наменет за лепење на класичен и ламелен паркет...