Керамика

BK-Hidrostop-1

Еднокомпонентен хидроизолационен премаз

Шифра:6000032

Назив Ед.Мера Пакување BK Hidrostop парче вреќа Опис и подрачје на примена: Еднокомпонентен...

SiproFix-BK9

Лепак за керамички плочки за внатрешна употреба

Шифра:1000001

Минерален лепак за лепење керамички плочки за внатрешна...

597

Лепак за плочки внатре

Шифра:071269

Фабрички подготвен лепак на база на цемент за лепење на плочки во внатрешни простории. Се...

Siprofix-BK-11

Лепак за керамички плочки за надворешна употреба

Шифра:1000002

Минерален лепак за лепење керамички плочки за внатрешна и за надворешна...

595

Лепак за плочки надвор

Шифра:126064

Фабрички подготвен флексибилен лепак на база на цемент за лепење на плочки во внатрешен и...

BK-Fugomal

Фуга за керамички плочки

Шифра:10000001

Висококвалитетна, водоотпорна маса за фугирање на подни и ѕидни облоги од керамички, мермерни и...

1088

Двокомпонентен хидроизолационен премаз

Шифра:6000054

Двокомпонентен хидроизолационен полимер-цементен премаз за хоризонтална и вертикална заштита...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Хидроизолационен премаз Бетонконтакт

Шифра:008268

Темелен премаз за слабовпивливи подлоги (на пр. бетон, минерални подлоги со исклучително голема...

504

Хидроизолационен премаз Тифенгрунд

Шифра:006369

Темелен премаз за впивливи подлоги (на пр. гипсени и варно-цементни малтери, гипсени и гипсфазер...

579

Фуга за керамички плочки

 Флексибилна фуга маса Flexfuge за фугирање на керамички плочки. Наменет за фуга со ширина од 2 до 15 mm....