Гипс

486

Лепак за гипс-картонски плочи

Шифра:000193

Лепак за лепење на Кнауф гипс-картонски плочи. Може да се користи и за лепење на изолациони...

494

Градежен гипс

Шифра:000298

  Шифра Назив Пакување 000298 Baugips вреќа 40...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Гипс електричарски

Шифра:000187

Гипс наменет за ситни монтажни работи, како на пример за брзо прицврстување на...