Механичарски алат

Сет клучеви

Сет клучеви

Шифра:38д687

Сет клучеви Шифра Баркод Димензии/Количина 38д687 5902062386878 1/4" 1/8" 1/2" 150...

Телескопски клуч

Телескопски клуч

Шифра:37д305

Телескопски клуч Шифра Баркод Димензии 37д305 5902062040671 17/19...

Клуч комбиниран

Клуч комбиниран

Шифра:35д805

Клуч комбиниран Шифра Баркод Димензии 35д590 10 mm 35д591 13 mm 35д592 15 mm 35д593 17...

Клуч ѕвездаст

Клуч ѕвездаст

Шифра:35д805

Клуч ѕвездаст Шифра Баркод Димензии 35д805 5902062044358 8х9 mm 35д807 5902062044365 10х11...

Клуч рачваст

Клуч рачваст

Шифра:35д605

Клуч рачваст Шифра Баркод Димензии 35д605 5902062044211 8х9 mm 35д607 5902062044228 10х11...

Клуч комбиниран

Клуч комбиниран

Шифра:35д333

Клуч комбиниран Шифра Баркод Димензии 35д333 5902062044839 6 mm 35д334 5902062044846 7 mm 35д335 5902062044853 8...

Радапцигер

Радапцигер

Шифра:37д410

...

Радапцигер

Радапцигер

Шифра:37д405

Радапцигер Шифра Баркод Тип 37д405 5902062040770 75х50mm 3" 37д406 5902062040787 100х55mm...

Клуч за свеќици

Клуч за свеќици

Шифра:38д764

Клуч за свеќици Шифра Баркод Тип 38д764 5902062387646 16х65mm 1/2" 38д765 5902062387653 21х65mm...

Клуч за филтри за масло

Клуч за филтри за масло

Шифра:37д204

Клуч за филтри за масло Шифра Баркод Тип 37д204  5902062230379 150mm...