Резен алат

Ножиња за скалпел

Шифра:093920

Резервни ножиња за скалпел Шифра Баркод Димензии 093920 8606006093279 18mm, 10...

Скалпел

Шифра:093024

Скалпел...

Сет длета

Шифра:09а310

Сет длета Шифра Баркод Димензии 09а310  5902062102874 6, 12, 18, 24 mm 09а322 5902062104434 6, 12, 18, 24...

Сет турпии за дрво

Шифра:06а330

Сет турпии за дрво Шифра Баркод Димензии / Количина 06а330 200mm 3...

Лист за пила

Шифра:10а924

Лист за пила Шифра Баркод Димензии 10а924 450 mm 10а925 530 mm 10а926 610 mm 10а927 760...

Ножиња за скалпел резервни

Шифра:17б348

Ножиња за скалпел резервни Шифра Баркод Димензии/Количина 17б348 5902062140296 18mm...

Ножици за арматура

Шифра:01а117

Ножици за...

Ножици

Шифра:17б721

...

Ножици

Шифра:17б714

...

Скалпел пластичен

Шифра:17б528

Скалпел пластичен Шифра Баркод Должина 17б528 5902062202789 18...

Скалпел пластичен

Шифра:17б118

Скалпел...

Скалпел пластичен

Шифра:17б428

Скалпел...

Ножици за пластични цевки

Шифра:34д034

Ножици за пластични цевки Шифра Баркод Димензии 34д034 5902062340344 0-42...

Ножици за лим

Шифра:01а997

Ножици за лим - прави Шифра Баркод Тип 01а997 5902062010339 250...

Ножици за лим

Шифра:31-063

Ножици за лим -...

Ножици за лим

Шифра:31-060

Ножици за лим -...

Ножици за лим

Шифра:01а431

Ножици за лим Шифра Баркод Димензии 01а431 5902062180414 240mm...

Рачна пила

Шифра:10а504

Рачна пила Шифра Баркод Тип 10а504 5902062100856 400 mm 10a505 450 mm 10a506 5902062100870 500...

Клешти за арматура

Шифра:32д541

Клешти за арматура Шифра Баркод Должина 32д541  5902062011534 250...

Сет турпии за метал

Шифра:06а130

Сет турпии за метал Шифра Баркод Димензии/Кол. 06а130 5902062102638 200mm Биметал/3...