Средства за одржување

Srestvo za unistuvanje na zidni algi i muvla

Средство за уништување ѕидни алги и мувла

Шифра:6000041

Безбојна фунгицидна течност за уништување алги и мувла на фасадните и на внатрешните ѕидни...

Sredstvo za sprecvanje zidna muvla

Средство за спречување ѕидна мувла

Шифра:6000042

Безбојна фунгицидна течност која се користи како додаток на внатрешните дисперзиони бои, го...