Подлоги

Подлога за нерамномерно впивливи површини

Подлога за нерамномерно впивливи површини

Шифра:А01975

BK-Nivelator e длабински премаз наменет за изедначување и за неутрализација на нерамномерно впивливи...

Структурна подлога за акрилни малтери и бои

Структурна подлога за акрилни малтери и бои

Шифра:А01968

BK-Acryl е акрилна структурна подлога наменета за изедначување, неутрализација и водоотпорност на...

Високо пренетрирачки премаз за минерални подлоги

Високопренетрирачки премаз за минерални подлоги

Шифра:А06215

BK-Penetrat  е длабински, паропропусен премаз наменет за импрегнација, зацврстување и водоотпорност...

Високо адхезивна подлога за слабо впивливи површини

Високо адхезивна подлога за слабо впивливи површини

Шифра:А13411

BK-Bond е високо адхезивна подлога која првенствено се користи за подобрување на лепливоста на...

Univerzalna strukturna podloga za site vidovi malteri i boi

Универзална подлога за сите видови малтери

Шифра:5000009

Универзален структурен премаз наменет за воедначување, неутрализација, зацврстување и...

Podloga za glatki povrsini

Структурна подлога за глатки површини

Шифра:6000026

Структурна подлога наменета за зголемување и воедначување на прилепувањето кај слабо впивливи,...

Univerzalna podloga za silikatni malteri

Универзална подлога за сите видови малтери

Шифра:5000011

Универзален структурен премаз наменет за воедначување, неутрализација, зацврстување и...

Podloga za grundiranje na zidni povrsini

Подлога за грундирање ѕидни површини

Шифра:9852

Концентрирана емулзија наменета за подобрување на припојувањето, воедначувањето и...

Podloga za dekorativni materijali

Подлога за декоративни бои за ѕидови

Шифра:5000035

Акрилна подлога наменета за воедначување, неутрализација и подобрување на припојувањето на...