Малтери

Декоративен мозаик малтер со светкави додатоци

Мозаик малтер со светкави додатоци

Шифра:2000037

Декоративен мозаик малтер од разнобојно зрно со светкави додатоци наменет за обработување на...

Декоративен акрилен малтер за внатрешни ѕидови

Декоративен акрилен малтер за внатрешни ѕидови

Висококвалитетен акрилен декоративен малтер во пастозна состојба, со голема цврстина,...

Mineralen malter za vnatresni i nadvoresni zidovi

Минерален малтер за сите видови ѕидови

Шифра:3000067

Племенит минерален тенкослоен малтер на вар-цементна основа, од типот EdelPutz. Наменет е за сите фино...

Mozaicen malter za vnatresni zidovi

Декоративен мозаик малтер за внатрешни ѕидови

Шифра:2000049

Декоративен мозаик малтер од разнобојно зрно наменет за обработување на внатрешни ѕидови,...

Mineralen malter za nadvoresni zidovi

Минерален малтер за надворешни ѕидови

Шифра:2000056

Племенит минерален тенкослоен малтер на вар-цементна основа, од типот EdelPutz. Наменет е за сите фино...

502

Рачен малтер Ротбанд

Шифра:002862

Готов гипсен врзивен рачен малтер со специјални додатоци заради подобрување на способноста за...

500

Машински малтер лесен

Шифра:009542

Готов машински глет малтер на база на висококвалитетен гипс согласно потребните стандарди. Се...

498

Машински малтер

Шифра:169824

Готов машински глет малтер на база на гипс согласно потребните стандарди. Се користи како...