Глет маса

Готова пастозна глет маса Knauf Finitura

Шифра:314849

Knauf Finitura е висококвалитетна фабрички подготвена маса за завршно глетување, базирана на винил, со...

Готова пастозна глет маса Кнауф Супер Финиш

Шифра:314843

Knauf Super Finish e фабрички подготвена пастозна глет маса, специјално формулирана за професионалните...

Маса за израмнување внатрешни ѕидови

Шифра:5000012

Маса на варна основа за тенкослојно израмнување на внатрешни...

Дебелослојна маса за израмнување ѕидови

Шифра:5000037

Маса на варна основа за израмнување внатрешни ѕидови. Поради можноста за поставување дебел слој,...

Маса за машинско и рачно израмнување внатрешни ѕидови

Шифра:5000026

Маса за тенкослојно израмнување на внатрешни ѕидови, за машинска и рачна...

Глет маса Биофиниш

Шифра:266439

Глет маса наменета за глетување на основни малтери, фини малтери и бетонски површини. Предвидена...

Глет маса Топ Финиш

Универзална глет маса за израмнување на секакви видови ѕидови. Шифра Тип Пакување 088827 Top...

Глет маса Флахеншпахтел

Шифра:000179

Кнауф Флахеншпахтел глет масата е прашкаст материјал изработен врз база на гипс и адитиви,...