Подлоги за фасади

Структурна подлога за акрилни малтери и бои

Структурна подлога за акрилни малтери и бои

Шифра:А01968

BK-Acryl е акрилна структурна подлога наменета за изедначување, неутрализација и водоотпорност на...

Високо пренетрирачки премаз за минерални подлоги

Високопренетрирачки премаз за минерални подлоги

Шифра:А06215

BK-Penetrat  е длабински, паропропусен премаз наменет за импрегнација, зацврстување и водоотпорност...

581

Подлога за завршен малтер за фасада

Шифра:068668

  Шифра Тип Пакување 068668 Knauf Putzgrund канта 20...

Univerzalna strukturna podloga za site vidovi malteri i boi

Универзална подлога за сите видови малтери

Шифра:5000009

Универзален структурен премаз наменет за воедначување, неутрализација, зацврстување и...

Podloga za glatki povrsini

Структурна подлога за глатки површини

Шифра:6000026

Структурна подлога наменета за зголемување и воедначување на прилепувањето кај слабо впивливи,...

Univerzalna podloga za silikatni malteri

Универзална подлога за сите видови малтери

Шифра:5000011

Универзален структурен премаз наменет за воедначување, неутрализација, зацврстување и...