Малтери

BK-Sil-SiSi

Силикатно силиконски декоративен малтер

Шифра:2000101

Висококвалитетен силикатен декоративен малтер во пастозна состојба со голема цврстина, и со...

BK Sil

Декоративен малтер на база на силиконски смоли

Шифра:A01746

Висококвалитетен силиконски декоративен малтер во пастозна состојба со исклучителна...

Dekorativen malter na silikatna osnova

Декоративен тенкослоен малтер на силикатна основа

Шифра:2000099

Висококвалитетен силикатен декоративен малтер во пастозна состојба со голема цврстина, и со...

584

Акрилен завршен малтер за фасада

Шифра:068730

  Шифра Тип Пакување 068730 Knauf ADDI 2.0 канта 25 kg. 064804 Knauf ADDI 1.5 канта 25...

Mineralen malter za vnatresni i nadvoresni zidovi

Минерален малтер за сите видови ѕидови

Шифра:3000067

Племенит минерален тенкослоен малтер на вар-цементна основа, од типот EdelPutz. Наменет е за сите фино...

Mineralen malter za nadvoresni zidovi

Минерален малтер за надворешни ѕидови

Шифра:2000056

Племенит минерален тенкослоен малтер на вар-цементна основа, од типот EdelPutz. Наменет е за сите фино...

Glet masa so mikro vlakna

Маса со микровлакна за израмнување надворешни ѕидови

Шифра:5000016

Готова маса со микровлакна за тенкослојно израмнување на надворешни ѕидови, за машинска и рачна...

Mozaik malter za nadvoresna upotreba

Мозаик Малтер за надворешни ѕидови

Шифра:2000033

Акрилен мозаик малтер од разнобојни мермерни зрна кој се користи за трајна заштита на фасадни...

Dekorativen tenkosloen malter na akrilna osnova

Декоративен акрилен малтер за надворешни ѕидови

Шифра:2000067

Тенкослоен акрилен декоративен малтер за надворешни ѕидови во вид на паста, со голема цврстина,...