Лајсни и мрежи

645

Мрежа за фасада

Шифра:011128

Фасадната мрежа за изолациски фасадни системи имаат се' поширока примена во градежништвото...

642-1

Окапна лајсна за тераси

Шифра:102002

Лајсната за тераси е изработена од перфориран ПВЦ профил врз кој од обете страни по должината е...

640

Аголна лајсна со мрежа

Шифра:011131

ПВЦ аголна лајсна со мрежа - се користи за механичка заштита на агли од ѕидови, при што покажува...