Плочи

456

Гипс Картонска Плоча

Шифра:002881

Гипсени градежни плочи, чии површини и надолжни ивици се обложени со специјален картон. Наменети...

458

Огноотпорна гипс картонска плоча

Шифра:002891

Гипсени противпожарни плочи, чие јадро заради подобрување на компактноста под дејство на пожар е...

460

Импрегнирана гипс картонска плоча

Шифра:002913

Гипсени плочи, чие јадро и картон се специјално импрегнирани против впивање на влага....

462

Аквапанел плоча

Водоотпорна плоча произведена на цементна основа со јадро од врзивно средство и Портланд цемент,...

464

Дијамант тврда плоча

Тврда гипсена плоча со широка примена и за специјални ситуации. Дијамант плочата ги обединува...

466-1

Перфорирани плочи

Шифра:021800

Перфорирани гипсени плочи за елиминирање на штетните гасови во просториитe. Подрачје на...

468

Гипсфазер цементни плочи

Шифра:066026

Плочи од гипс и минерални влакна (гипсфазер), незапалливи, изработени се од гипс и целулозни...