Монтажен прибор

558

Завртки Аквапанел

Шифра:053500

Завртки со бургија наменети за прицврстување на Аквапанел плочи на еднослојна (SN) или довслојна...

556

Завртка за лим

Шифра:000030

  Шифра Тип Пакување 000030 Завртка за лим...

554

Завртка бургија

  Шифра Тип Пакување 000082 Завртка 221 / 25mm 1/1000 000089 Завртка 221/...

552

Завртка 212

Шифра:000015

  Шифра Тип Пакување 000015 Завртка 212 / 25mm 1/1000 000016 Завртка 212 / 35mm 1/1000 000074 Завртка 212 /...

549

Завртка ТН

Шифра:158762

  Шифра Тип Пакување 158762 Завртка ТН 5,5х38mm Black...

547

Завртка за гипсфазер

Шифра:075984

  Шифра Тип 075984 Завртка за гипсфазер 3,9х45 mm 060482 Завртка за гипсфазер 3,9х30...

545

Типла за шуплив ѕид

Шифра:060845

  Шифра Тип 060485 Типла за шуплив ѕид 5/16 060490 Типла за шуплив ѕид 4/13 000315 Типла за шуплив...

543

Типла

Шифра:000152

  Шифра Тип 000152 Ротациона типла 8/100 000151 Ротациона типла 8/80 000017 Ударна типла...

541

Анкер сидрест клин

Шифра:003541

  Шифра Тип 003541 Анкер сидрест клин...

539

Двоен федер држач

Шифра:000132

  Шифра Тип 000132 Двоен федер...