Плочи

Fine Stratos Плоча за спуштен плафон

Шифра:011031

Плоча за ламелиран спуштен плафон од тип Fine Stratos. Се одликува со текстура на ситен песок и фина...

Ecomin Planet Плоча за спуштен плафон

Шифра:011032

Плоча за ламелиран спуштен плафон од тип Ecomin Planet. Изработена е од нова генерација на...

Ecomin Orbit Плоча за спуштен плафон

Шифра:011033

Плоча за ламелиран спуштен плафон од тип Ecomin Orbit. Изработена е од нова генерација на...

Feria Плоча за спуштен плафон

Шифра:011009

Минералните плочи за ламелиран спуштен плафон од тип Feria се одликуваат со фино гранулирана...

Sahara Плоча за спуштен плафон

Шифра:011010

Минералните плочи за ламелиран спуштен плафон од тип Sahara се одликуваат со фино гранулирана...

Savana Плоча за спуштен плафон

Шифра:011013

Минералните плочи за ламелиран спуштен плафон од тип Sahara се одликуваат со фино гранулирана...