Блог

Акциска продажба на градинарски алат

Акциска продажба на градинарски алат

[caption id="attachment_4353" align="alignnone" width="625"] Акциска продажба[/caption] [caption id="attachment_4354" align="alignnone" width="625"]...

Ракометен камп Кирил Лазаров 7

Ракометен камп Кирил Лазаров 7

Кармен Бауцентар како компанија честопати во минатото го поддржувал развојот на спортот и...

Попуст на електричен алат

Промотивна продажба на електричен алат

На 11 Мај 2018 година во нашата продавница во Охрид ќе имаме промотивна продажба на електричен...

Metabo

Презентација на артиклите на Metabo и Elektromaschinen

Исто како и претходните неколку години, и во 2018 година ќе одржиме презентација на артиклите на Metabo...

Verto градинарски Алатки

Verto Градинарски алатки

Со задоволство сакаме да Ве известиме дека излезе од печат новиот флаер за Verto градинарски алатки....

Cestitka 2018

Најубави желби за новата година

На сите наши деловни партнери и клиенти им ја честитаме новата година и им посакуваме уште...

BK Dizajn Studio

Бекамент Дизајн Студио

На официјалната страница на Bekament можете да ја најдете апликацијата BK Dizajn Studio која ќе ви го олесни...

BK-Bond-567x318

BK Bond – високо адхезивна подлога

BK-Bond е високо адхезивна подлога која првенствено се користи за подобрување на лепливоста на...

Prezentacija Shvarc Bitola

Презентација во Шварц, Битола

Кармен Бауцентар и Бекамент Македонија во средината на октомври 2017 година организираа...

Урса ДФ/42

Нов ценовник за изолација URSA

Од денес започнува да важи нов ценовник за изолацискиот филц од минерална волна од...

Коце Металец Шпорети

Шпорети од Коце Металец, Битола

Нашиот продажен асортиман во продавницата во Охрид го проширивме со шпорети од производната...

БК-Пол дисперзија

Дисперзиони бои за внатрешни ѕидови

BK-Pol e дисперзиона боја изработена на база на висококвалитетна полимерна емулзија, наменета за...

Сертификати за производи

Сертификати за производи

Кармен Бауцентар поседува уредни и ажурни сертификати за сите производи кои ги увезува. Бидејќи...

Презентација во Гала, Кавадарци

Презентација во Гала, Кавадарци

Кармен Бауцентар и Бекамент Македонија во првата седмица од октомври 2017 година организираа...

БК Арт декоративен гел

BK Art декоративна техника

BK Art e транспарентен декоративен гел наменет за декорација на внатрешни ѕидови. Соодветни подлоги...

Структури и површини на ламинат

Површини и структури на ламинат

ПОВРШИНИ НА ЛАМИНАТ Kaj Swiss Krono ламинатите постојат неколку различни видови на површини на...

BK Nova Era Exclusive

BK Nova Era Exclusive декоративна техника

BK Nova Era Exclusive e aкрилна паропропусна боја за декорација на внатрешни површини. Соодветни подлоги се...

Super cena na BK Pol vo Bricolage

Супер цена на БК Пол во Бриколаж

Искористете ја оваа прилика и во Октомври во продавницата на Бриколаж во Скопје. [caption...

Bekament lepila za fasada

Лепаци за стиропор

Еден од најновите артикли кој го воведовме во продажната програма на Бекамент е артиклот BK Stirolfix...

Конструкција на свис кроно плоча

Конструкција на ламинатна плоча Swiss Krono

SWISS KRONO ламинатните плочи се состојат од три стабилни слоја кои му даваат извонредна издржливост и...