Попусти и акции

Акциска продажба на градинарски алат

Акциска продажба на градинарски алат

[caption id="attachment_4353" align="alignnone" width="625"] Акциска продажба[/caption] [caption id="attachment_4354" align="alignnone" width="625"]...

Попуст на електричен алат

Промотивна продажба на електричен алат

На 11 Мај 2018 година во нашата продавница во Охрид ќе имаме промотивна продажба на електричен...

Metabo

Презентација на артиклите на Metabo и Elektromaschinen

Исто како и претходните неколку години, и во 2018 година ќе одржиме презентација на артиклите на Metabo...

Коце Металец Шпорети

Шпорети од Коце Металец, Битола

Нашиот продажен асортиман во продавницата во Охрид го проширивме со шпорети од производната...

Super cena na BK Pol vo Bricolage

Супер цена на БК Пол во Бриколаж

Искористете ја оваа прилика и во Октомври во продавницата на Бриколаж во Скопје. [caption...

Metabo Septemvri

Месец на Metabo и Elektromaschinen

Месец Септември е месец на Metabo и Elektromaschinen во Кармен Бауцентар Охрид ...

05

Бекамент во Mr.Bricolage

Дел од артиклите на Бекамент повторно се најдоа во месечниот флаер на Mr.Bricolage за месец Август 2017....

Акциска продажба на градинарски прибор и алат

Акциска продажба на градинарски прибор и алат

...

00

Месец на Бекамент во Mr.Bricolage

Голем дел од артиклите на Бекамент се најдоа во месечниот флаер на Mr.Bricolage за месец Јули 2017....

Презентација Метабо

Презентација на Metabo и Elektromaschinen во Охрид

...

Promotivna prodazba na Makita vo Karmen Baucentar Ohrid

Презентација нa Makita во Охрид на 10 Јуни 2017

Подолу можете да погледнете неколку слики од организацијата пред почетокот на презентацијата...

akcii-new-1

Акциска продажба

...

20160503-akciska-prodazba-na-alat-ohrid

Промотивна продажба на алат

...

20150922 Prezentacija na alat Ohrid

Промотивна продажба на алат

...

karmen-popust

Попуст Јули и Август 2015

 Летни попусти во КАРМЕН...

ak-small

BEKAMENT Акција

...

SiproFix-AKCIJA-48x68-МК

BEKAMENT Акција 2

...