Молерофарбарски алат

072001

Шпакла Јапан

Шифра:072001

Шпакла...

071315

Шпакла со бит и гумена рачка

Шифра:071315

Шпакла со бит и гумена рачка Шифра Баркод Димензии 071315 8606006094504 150...

071204

Шпакла ростфрај-дрво

Шифра:071204

Шпакла ростфрај-дрво Шифра Баркод Димензии 071204 8606006091985 40 mm 071206 8606006091992 60...

070102

Шпакла

Шифра:070102

Шпакла челик-дрво Шифра Баркод Димензии 070102 8606006091855 20 mm 070104 8606006091862 40...

083033

Држач за шмиргла со телескопска рачка

Шифра:083033

Држач за шмиргла со телескопска рачка Шифра Баркод Тип 083033 8606006092340 со телескопска...

083040

Држач за шмиргла со рачка

Шифра:083040

Држач за шмиргла со рачка Шифра Баркод Тип 083040 8606006092333 со...

092010

Стругач за боја

Шифра:092010

Стругач за боја Шифра Баркод Тип 092010 трапезен PVC 092021 рамен...

106001

Глетарка

Шифра:106001

Глетарка...

104018

Глетарка назабена

Шифра:104011

Глетарка назабена Шифра Баркод Тип 104011 8606006092883 ростфрај-PVC...

101010

Глетарка

Шифра:101010

Глетарка...