Изолација - ursa

Ursa DF42

Минерална волна

Шифра:000143

Екстра лесен изолациски филц од минерална стаклена волна, во ролна компримирано во однос 1:5....

631

Минерална Волна со фолија

Шифра:2082795

Екстра лесен изолациски филц од минерална стаклена волна, во ролна пакување компримирано во...