Декоративни елементи

Плафонска облога од стиропор

Плафонска облога од стиропор ROMB

Шифра:00230д

...

Плафонска облога од стиропор

Плафонска облога од стиропор PUTZ

Шифра:00229д

...

Плафонска облога од стиропор

Плафонска облога од стиропор PARIS

Шифра:00228д

...

Плафонска облога од стиропор

Плафонска облога од стиропор NORMA

Шифра:00226д

...

Плафонска облога од стиропор

Плафонска облога од стиропор NIZZA

Шифра:00227д

...

Плафонска облога за стиропор

Плафонска облога од стиропор ANTYK

Шифра:00225д

...

Стиропорна лајсна

Стиропорна лајсна Z-50

Шифра:00136д

Украсни тавански стиропорни лајсни изработени од XPS (екструдиран полистирен).  Се...

Стиропорна лајсна

Стиропорна лајсна X-100

Шифра:00133д

Украсни тавански стиропорни лајсни изработени од XPS (екструдиран полистирен). Се карактеризираат...

Стиропорна лајсна

Стиропорна лајсна W-70

Шифра:00130д

Украсни тавански стиропорни лајсни изработени од XPS (екструдиран полистирен). Се карактеризираат...

Стиропорна лајсна

Стиропорна лајсна U-70

Шифра:00129д

Украсни тавански стиропорни лајсни изработени од XPS (екструдиран полистирен). Се карактеризираат...