Фасадни системи

BK Dizajn Studio

Бекамент Дизајн Студио

На официјалната страница на Bekament можете да ја најдете апликацијата BK Dizajn Studio која ќе ви го олесни...

Bekament lepila za fasada

Лепаци за стиропор

Еден од најновите артикли кој го воведовме во продажната програма на Бекамент е артиклот BK Stirolfix...

Изведба на фасада по Bekatherm систем

Изведба на фасада според Bekatherm систем

Видео прилог во три дела со детални инструкции за изведба на Bekatherm систем изолациона...

Bekatherm termo izolacioni sistemi

Bekatherm термоизолациони системи

Термо изолација Домувањето е една од основните потреби на луѓето. Човекот во минатото градел...