Внатрешни ѕидови

Полутранспарентна боја за декоративни техники

Полутранспарентна боја за декоративни техники

Шифра:А05765

BKVelatura е полутранспарентна боја со силиконски адитиви наменета за  добивање на специјални ефекти...

Акрилна пастозна маса за декорација на внатрешни ѕидови

Пастозна маса за декорација на внатрешни ѕидови

Шифра:A05764

BK-Perla e пастозна маса, наменета за декорација на на внатрешни површини. Со својот живописен ефект...

Акрилна пастозна маса за декорација на внатрешни ѕидови

Акрилна пастозна маса за декорација на внатрешни површини

Шифра:A05767

BK-Perla e акрилна пастозна маса, наменета за декорација на на внатрешни површини, со одлична...

Акрилна боја за декорација на внатрешни површини

Акрилна боја за декорација на внатрешни површини

Шифра:A05762

BK Iskra е специјална акрилна боја за декорација на внатрешни површини. Брилијантната финална...

Декоративен минерален малтер

Минерален декоративен малтер

Шифра:А05769

BK-Travertino e минерален декоративен малтер во пастозна состојба, наменет за декорација на на...

Подлога за нерамномерно впивливи површини

Подлога за нерамномерно впивливи површини

Шифра:А01975

BK-Nivelator e длабински премаз наменет за изедначување и за неутрализација на нерамномерно впивливи...

Структурна подлога за акрилни малтери и бои

Структурна подлога за акрилни малтери и бои

Шифра:А01968

BK-Acryl е акрилна структурна подлога наменета за изедначување, неутрализација и водоотпорност на...

Високо пренетрирачки премаз за минерални подлоги

Високопренетрирачки премаз за минерални подлоги

Шифра:А06215

BK-Penetrat  е длабински, паропропусен премаз наменет за импрегнација, зацврстување и водоотпорност...

Високо адхезивна подлога за слабо впивливи површини

Високо адхезивна подлога за слабо впивливи површини

Шифра:А13411

BK-Bond е високо адхезивна подлога која првенствено се користи за подобрување на лепливоста на...

Декоративен мозаик малтер со светкави додатоци

Мозаик малтер со светкави додатоци

Шифра:2000037

Декоративен мозаик малтер од разнобојно зрно со светкави додатоци наменет за обработување на...

Декоративен акрилен малтер за внатрешни ѕидови

Декоративен акрилен малтер за внатрешни ѕидови

Висококвалитетен акрилен декоративен малтер во пастозна состојба, со голема цврстина,...

Pastozna gotova glet masa

Готова пастозна глет маса Knauf Finitura

Шифра:314849

Knauf Finitura е висококвалитетна фабрички подготвена маса за завршно глетување, базирана на винил, со...

Knauf Super Finish глет маса

Готова пастозна глет маса Кнауф Супер Финиш

Шифра:314843

Knauf Super Finish e фабрички подготвена пастозна глет маса, специјално формулирана за професионалните...

Плафонска облога од стиропор

Плафонска облога од стиропор ROMB

Шифра:00230д

Шифра Ед.Мера Баркод 00230д m2 5907584800017 Висококвалитетни стиропорни плафонски облоги со...

Плафонска облога од стиропор

Плафонска облога од стиропор PUTZ

Шифра:00229д

Шифра Ед.Мера Баркод 00229д m2 5907584800017 Висококвалитетни стиропорни плафонски облоги со...

Плафонска облога од стиропор

Плафонска облога од стиропор PARIS

Шифра:00228д

Шифра Ед.Мера Баркод 00228д m2 5907584800024 Висококвалитетни стиропорни плафонски облоги со...

Плафонска облога од стиропор

Плафонска облога од стиропор NORMA

Шифра:00226д

Шифра Ед.Мера Баркод 00226д m2 5907584800055 Висококвалитетни стиропорни плафонски облоги со...

Плафонска облога од стиропор

Плафонска облога од стиропор NIZZA

Шифра:00227д

Шифра Ед.Мера Баркод 00227д m2 5907584800048 Висококвалитетни стиропорни плафонски облоги со...

Плафонска облога за стиропор

Плафонска облога од стиропор ANTYK

Шифра:00225д

Шифра Ед.Мера Баркод 00225д m2 5907584800031 Висококвалитетни стиропорни плафонски облоги со...

Стиропорна лајсна

Стиропорна лајсна Z-50

Шифра:00136д

Украсни тавански стиропорни лајсни изработени од XPS (екструдиран полистирен).  Се...