Внатрешни ѕидови

Стиропорна лајсна C-30

Шифра:00116д

Украсни тавански стиропорни лајсни изработени од XPS (екструдиран полистирен). Се карактеризираат...

Стиропорна лајсна C-20

Шифра:00113д

Украсни тавански стиропорни лајсни изработени од XPS (екструдиран полистирен). Се карактеризираат...

Стиропорна лајсна B-25

Шифра:00209д

Украсни тавански стиропорни лајсни изработени од XPS (екструдиран полистирен). Се карактеризираат...

Стиропорна лајсна A-20

Шифра:00111д

Украсни тавански стиропорни лајсни изработени од XPS (екструдиран полистирен). Се карактеризираат...

Средство за уништување ѕидни алги и мувла

Шифра:6000041

Безбојна фунгицидна течност за уништување алги и мувла на фасадните и на внатрешните ѕидни...

Маса за израмнување внатрешни ѕидови

Шифра:5000012

Маса на варна основа за тенкослојно израмнување на внатрешни...

Дебелослојна маса за израмнување ѕидови

Шифра:5000037

Маса на варна основа за израмнување внатрешни ѕидови. Поради можноста за поставување дебел слој,...

Маса за машинско и рачно израмнување внатрешни ѕидови

Шифра:5000026

Маса за тенкослојно израмнување на внатрешни ѕидови, за машинска и рачна...

Минерален малтер за сите видови ѕидови

Шифра:3000067

Племенит минерален тенкослоен малтер на вар-цементна основа, од типот EdelPutz. Наменет е за сите фино...

Декоративен мозаик малтер за внатрешни ѕидови

Шифра:2000049

Декоративен мозаик малтер од разнобојно зрно наменет за обработување на внатрешни ѕидови,...

Минерален малтер за надворешни ѕидови

Шифра:2000056

Племенит минерален тенкослоен малтер на вар-цементна основа, од типот EdelPutz. Наменет е за сите фино...

Глет маса Биофиниш

Шифра:266439

Глет маса наменета за глетување на основни малтери, фини малтери и бетонски површини. Предвидена...

Глет маса Топ Финиш

Универзална глет маса за израмнување на секакви видови ѕидови. Шифра Тип Пакување 088827 Top...

Глет маса Флахеншпахтел

Шифра:000179

Кнауф Флахеншпахтел глет масата е прашкаст материјал изработен врз база на гипс и адитиви,...

Рачен малтер Ротбанд

Шифра:002862

Готов гипсен врзивен рачен малтер со специјални додатоци заради подобрување на способноста за...

Машински малтер лесен

Шифра:009542

Готов машински глет малтер на база на висококвалитетен гипс согласно потребните стандарди. Се...

Машински малтер

Шифра:169824

Готов машински глет малтер на база на гипс согласно потребните стандарди. Се користи како...

Специјална декоративна кит-маса за внатрешни ѕидови

Шифра:3000089

Високо квалитетна декоративна кит-маса наменета за украсување на внатрешни површини. Кит-масата...

Акрилна декоративна боја за внатрешни ѕидови

Шифра:3000084

Акрилна паропропусна боја за декорација на внатрешни површини. Соодветни подлоги се сите...

Колоранти за дисперзија

Шифра:7000016

Течни, високо-концентрирани пигменти кои се користат за тонирање на внатрешни досперзиони бои...