Внатрешни ѕидови

BK-Bond-567x318

BK Bond – високо адхезивна подлога

BK-Bond е високо адхезивна подлога која првенствено се користи за подобрување на лепливоста на...

БК-Пол дисперзија

Дисперзиони бои за внатрешни ѕидови

BK-Pol e дисперзиона боја изработена на база на висококвалитетна полимерна емулзија, наменета за...

БК Арт декоративен гел

BK Art декоративна техника

BK Art e транспарентен декоративен гел наменет за декорација на внатрешни ѕидови. Соодветни подлоги...

BK Nova Era Exclusive

BK Nova Era Exclusive декоративна техника

BK Nova Era Exclusive e aкрилна паропропусна боја за декорација на внатрешни површини. Соодветни подлоги се...

БК Нова Ера

BK Nova Era декоративна техника

BK Nova Era e aкрилна паропропусна боја за декорација на внатрешни површини. Соодветни подлоги се сите...

БК Сунсет Декоративна техника

BK Sunset декоративна техника

Познато е дека ѕидовите заземаат најголема површина од било која просторија. Како еден вид големо...

Плафонски облоги од стиропор

Плафонски облоги од стиропор

Висококвалитетни стиропорни плафонски облоги со неколку различни дезени и произведени во  Vidella,...

Средства за отстранување мувла

Како да се заштитите од мувла во Вашиот дом?

Честопати на ѕидовите во домот се појавуваат алги и мувла. Справувањето со овој проблем не...

Стиропорни лајсни и плафонски облоги

Vidella Стиропорни лајсни и облоги

Vidella стиропорните лајсни се одлично решение за сите оние кои сакаат да ги украсат своите домови и...