Изолација

Урса ДФ/42

Нов ценовник за изолација URSA

Од денес започнува да важи нов ценовник за изолацискиот филц од минерална волна од...

Урса екстра лесен изолациски филц

Вградување на изолација од минерална волна

URSA ELF е екстра лесен изолациски филц од минерална стаклена волна, спакуван во ролна и компримиран...

Парна брана и паропропусна фолија

Парна брана и паропропусна фолија

Кармен Бауцентар во својата продажна палета нуди широк асортиман на материјали за изолација при...

Екструдиран полистирен

Екструдиран полистирен XPS

Екструдираниот полистирен (XPS) е изборот на сите експерти за термоизолација во градби и...