Керамички системи

BK-Bond-567x318

BK Bond – високо адхезивна подлога

BK-Bond е високо адхезивна подлога која првенствено се користи за подобрување на лепливоста на...

Lepak za plocki so zabrzano vrzuvanje

Бел лепак за плочки со забрзано врзување

Еден од најновите артикли кој го воведовме во продажната програма на Бекамент е артиклот Siprofix BK 15...