Новости

Каталог за рачен и електричен алат

...

Супер цени за ламинат!

...

Заедно до поголем успех!

Кармен Бауцентар Ви ја честита новата година и Ви посакува среќни празници!   [caption...

Ракометен камп Кирил Лазаров 7

Кармен Бауцентар како компанија честопати во минатото го поддржувал развојот на спортот и...

Најубави желби за новата година

На сите наши деловни партнери и клиенти им ја честитаме новата година и им посакуваме уште...

Метални и дрвени скали

На следниот линк можете да го погледнете најновиот флаер на Кармен Бауцентар за метални и дрвени...

Презентации на Бекамент

Bekament дојде во посета на Македонија и одржа презентации кај двајца наши клиенти: во Интер Комерц во...

Дрвени тавански скали

Ви го претставуваме еден од нашите најнови производи во нашата продажна палета - Дрвени Тавански...

Кармен Бауцентар на 57-мо Охридско лето

Пред бројна публика, вечерта на 12.07.2017 година, на атрактивниот простор од Античкиот театар во...

Дрвени молерски скали од топола

Дрвените молерски скали се изработени во специјализирана фабрика за обработка на дрво во Грција....

Дали Ви е потребна идеална облога за плафон?

Oriented Strand Board или OSB плочи Процес на изретчување на шумите Изретчување на стеблата во шумите е...

Рафтинг на Тара со Бекамент

Кармен Бауцентар и Бекамент Македонија во првиот викенд од јуни 2017 година организираа тродневно...