Ламинати

Површини и структури на ламинат

ПОВРШИНИ НА ЛАМИНАТ Kaj Swiss Krono ламинатите постојат неколку различни видови на површини на...

Конструкција на ламинатна плоча Swiss Krono

SWISS KRONO ламинатните плочи се состојат од три стабилни слоја кои му даваат извонредна издржливост и...

Дезени на ламинат My Floor

Од производителот Swiss Krono, ви ги претставуваме ламинатните подови од програмата My Floor. Во оваа...

Правила и препораки за поставување ламинат

Ви претставуваме неколку правила и препораки за поставување ламинатot My Floor, од реномираниот...

Кој ламинат е најадекватен за Вашиот простор?

Што претставува AC систем за рангирање на ламинатни подови? Како потврда за трајноста на еден...