Дискови

Дијамантски Диск Графит

Опис:

Дијамантски Диск Графит

Шифра Баркод Димензии
57х616 5902062576163 115 mm
57х617 5902062576170 125 mm
57х618 5902062576187 180 mm
57х619 5902062576194 230 mm