Внатрешни ѕидови

Плафонска облога од стиропор PUTZ

Опис:
Шифра Ед.Мера Баркод
00229д m2 5907584800017

Висококвалитетни стиропорни плафонски облоги со неколку различни дезени.

Изработени се од експандиран полистирен (стиропор) и се многу лесни. Тие се вистинското решение за плафонот во Вашиот дом или во Вашата канцеларија.

Овие облоги се вистинското решение за промената која сакате да ја направите. Со нив целосно ќе го промените изгледот на Вашата просторија.

Најдобрата карактеристика на овие плафонски облоги е што тие може да се молерисуваат со дисперзија за ѕидови во тон по Ваша желба. Овие облоги кога се обоени во боја која го зголемува просторот, даваат посебен изглед на просторијата.

Димензиите на една облога се 50х50см.