Блог

Плафонски облоги од стиропор

Висококвалитетни стиропорни плафонски облоги со неколку различни дезени и произведени во  Vidella, Полска, ЕУ. Димензиите на една облога се 50х50см и се со дебелина од 6 милиметри.

Изработени се од експандиран полистирен (стиропор) и се многу лесни. Овие облоги се вистинското решение за промената која сакате да ја направите.  Со нив целосно ќе го промените изгледот на Вашиот дом или во Вашата канцеларија.

Putting-Tile-on-Ceiing

Најдобрата карактеристика на овие плафонски облоги е што лесно се монтираат и потоа може да се молерисуваат со дисперзија за ѕидови во тон по Ваша желба. Овие облоги кога се обоени во боја која го зголемува просторот, даваат посебен изглед на просторијата. Други предности на овие облоги се:

- лесни се за монтирање
- ја подобруваат звучната и топлинска изолација
- идеално ги покриваат сите недостатоци на плафонот
- еколошки производ за средината – не содржат фреон
- може да се рециклираат
- имаат антистатичка облога
- може да се молерисуваат
- може да се чистат со влажна или со сува крпа

Во нашиот продажен асортиман Ви ги нудиме следните модели:

Romb (Детали…)

Плафонска облога од стиропор

Плафонска облога од стиропор Romb

Putz (Детали…)

Плафонска облога од стиропор

Плафонска облога од стиропор Putz

Paris (Детали…)

Плафонска облога од стиропор

Плафонска облога од стиропор Paris

Norma (Детали…)

Плафонска облога од стиропор

Плафонска облога од стиропор Norma

Nizza (Детали…)

Плафонска облога од стиропор

Плафонска облога од стиропор Nizza

Antyk (Детали…)

Плафонска облога за стиропор

Плафонска облога за стиропор Antyk