Блог

Презентација во Гала, Кавадарци

Кармен Бауцентар и Бекамент Македонија во првата седмица од октомври 2017 година организираа презентација кај нашиот клиент Гала во Кавадарци. На настанот се собраа околу 150 мајстори мајстори, молери, фасадери и керамичари. Во пријатниот амбиент на ресторанот, нашето техничко лице преку интерактивна дискусија со мајсторите ги претстави предностите и бенефитите на Bekament производите.

IMG-2ca9658411cb5cc430c4e4eea563cad8-V IMG-95b81ea19fb3ad0223401d8007f1a00f-V IMG-209f92d5013a592e860407191daa0d49-V IMG-c6f508f7715492994d587a699968f6c8-V IMG-c95f55400f1ffb2e94cc0919540efefe-V IMG-caa27d76279e10b97f963f1af7e2ca90-V IMG-cef4a5a44a8366a934d4fca083a6107e-V IMG-dae98dc8d0430b3d105bc79ab0d714d5-V