Блог

Verto Градинарски алатки

Со задоволство сакаме да Ве известиме дека излезе од печат новиот флаер за Verto градинарски алатки. Производите се дел од асортиманот на производителот Topex. Verto градинарските алатки се со потекло од Полска (ЕУ) и се со одличен квалитет.

Preview

Симни флаер Верто (PDF)