Блог

Презентација на артиклите на Metabo и Elektromaschinen

Исто како и претходните неколку години, и во 2018 година ќе одржиме презентација на артиклите на Metabo и на Elektromaschinen. Оваа година презентацијата ќе се одржи на 3, 4 и 5 Мај и за целото нејзинот времетраење ќе даваме дополнителен попуст од 20%.

Metabo

Симни каталог Metabo (2,2Mb)

EMaschinen

Симни каталог Elektromaschinen (5,6Mb)

Еве неколку моменти од одржаната презентација на ден 04.05.2018 година.

01 02 03 04 05