Попусти и акции

Промотивна продажба на електричен алат

На 11 Мај 2018 година во нашата продавница во Охрид ќе имаме промотивна продажба на електричен алат

од производителите Black&Decker, Stanley и Dewalt. Искористете ја оваа можност и купете електричен алат со

попуст од 20%.

Black&Decker

Black&Decker

Подолу можете да погледнете неколку моменти од промотивната продажба одржана на 11 Мај 2018 година.

101 102 103 104