Лајсни и мрежи

Аголна лајсна со мрежа

Опис:

ПВЦ аголна лајсна со мрежа – се користи за механичка заштита на агли од ѕидови, при што покажува голема отпорност на удари и оштетувања. Изработена е од перфориран ПВЦ аголен профил, на кој по должина од обете страни е налепена стаклена мрежа.

Шифра Тип Должина
 011131 L Аголна лајсна со мрежа