Контакт

Вашето име (задолжително)

Вашиот Email (задолжително)

Предмет

Вашата порака

Доколку сакате да дознаете повеќе, повелете посетете нé или едноставно побарајте нé на нашите контакт телефони:

Baucentar Скопјеcontact

ул. Качанички Пат бр.250
тел / факс: +389 2 3096-030
info@baucentar.com.mk

Baucentar Охрид
ул.. Железничка бр.3
тел / факс: +389 46 258-285
info@baucentar.com.mk

Baucentar Штип
ул. Гоце Делчев бр.2б
тел / факс:  070 212220
info@baucentar.com.mk

Baucentar Ресен
ул.. Ленинова бр.41
тел / факс: +389 47455 599
info@baucentar.com.mk